Lorem Ipsum

Content marketing
strategie

Link Building Marketing

Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk?

Of je nu nieuw bent in het bouwen en/of aanleggen van links of het al een poosje doet, we weten zeker dat je iets waardevols zult vinden op LinkbuildingMarketing.nl. Het landschap van SEO en linkbuilding verandert aanhoudend, en tegenwoordig is het belang van het bouwen van hoogwaardige links nog nooit zo groot geweest. De noodzaak om SEO projecten/campagnes van hoge kwaliteit te begrijpen en te implementeren is essentieel als je online wilt concurreren en groeien, en dat zal niet heel snel veranderen. Deze website is bedoeld om jou snel en in de goede richting op weg te helpen. Er is veel te zien, maar we hebben alles opgedeeld in gemakkelijk te begrijpen onderdelen en hebben hier en daar veel voorbeelden toegevoegd. We hopen dat je geniet van ‘The Beginner’s Guide to Link Building’!

Online Marketing diensten
Hier helpen wij jou mee

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek of keyword research. Eerste stap om een succesvolle SEO-strategie op te stellen!

Linkbulding strategie

Hoe doe je dat linkbuilding? Waarom is linkbuilding belangrijk? Hoe kom je aan backlinks?

Website SEO Scan

Neem de SEO score van jouw website zeer serieus. Doe het vrijblijvend met onze gratis SEO analyse.

Blog- en Mediaplaatsingen

Eigen + partnernetwerk van 2850+ Blog- & Mediaplaatsingen; Profiteer van onze bureau- en staffelkorting. Permanente plaatsingen.

Lokale SEO

Lokaal online gevonden worden. Jouw bedrijf lokaal online en meer zichtbaarheid met ons unieke netwerk aan ‘Gemeentewebsites’.

Animatie laten maken

Wat kost een animatie laten maken? Wat betekent animatie, en wat is een 2D uitleganimatie?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is het proces waarbij je hyperlinks van andere websites naar jouw eigen website verkrijgt.

Email Marketing

Premium e-mailmarketing en website personalisatie service voor het MKB. Onze email marketing manager maakt het toegankelijk voor iedere budget.

Wat is de definitie van linkbuilding en linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is het proces waarbij je hyperlinks van andere websites naar uw eigen website verkrijgt. Een hyperlink (vaak gewoon een link of soms een ‘tekstlink’ genoemd) is een manier voor gebruikers om tussen pagina’s op internet te navigeren. Zoekmachines gebruiken links om het web te doorzoeken; ze crawlen (doorlopen de landingspagina) de links tussen de afzonderlijke pagina’s op uw website en ze crawlen de links tussen volledige websites. Er zijn veel technieken om links te bouwen, en hoewel ze variëren in moeilijkheidsgraad, zijn SEO’s het erover eens dat linkbuilding een van de moeilijkste onderdelen van hun werk is. Veel SEO’s besteden het grootste deel van hun tijd aan het proberen om het goed te doen. Om die reden, als je de kunst van het bouwen van hoogwaardige links onder de knie hebt, kan het je echt een voorsprong geven op zowel andere SEO’s als je concurrentie. Vraag: Wat is een hyperlink? Antwoord: Een hyperlink is een tekst verwijzing die de gebruiker (bezoeker van een websitepagina / landingspagina ) bij aanklikken direct naar de landingspagina of de plaats brengt waarnaar verwezen wordt. Met andere woorden kunnen we het ook een koppeling noemen.

Wat onze klanten zeggen

Dimitri – Dutch Bike Fit

TSO heeft onze website naar tevredenheid gemaakt en we besteden ook de SEO werkzaamheden aan ze uit. Erg tevreden!

Alex – TKS

Voor onze rebranding hadden wij op korte termijn een nieuwe website nodig. Het was krap, maar het is gelukt. Bedankt voor de onvoorwaardelijk inzet!

Melanie – Kult & Ace

Wij waren op zoek naar een goede partij die voor onze klanten zoals PUMA een prachtige website neer konden zetten, inclusief inlogsysteem, forum en video’s. Geen 9-5 mentaliteit maar bouwen!