Sportmarketing blogs

Meer over Sportmarketing

Laatste nieuws over

sportmarketing

Een dagje weg met de auto en fiets

door | apr 15, 2022 | 0 Reacties

Nu de warme zomerdagen er weer aankomen gaan steeds meer mensen een dagje fietsen. Echter heeft niet iedereen leuke fietswegen in de buurt. Of misschien ben je het wel zat om elke keer dezelfde weg te moeten nemen en ben je wel eens toe aan iets nieuws. Dan kan het leuk zijn om je fiets mee te nemen en met je auto naar een andere plek te reizen. Daarvoor heb je wel een fietsendrager nodig. Je kan je fiets namelijk niet vaak achterin je auto zetten. Zeker als je ook nog andere spullen mee moet nemen. Het kan daarom handig zijn om een Pro User fietsendrager of thule fietsendragers aan te schaffen.

Een dagje weg met je elektrische fiets

Je fiets meenemen als je een dagje weg wilt om te gaan fietsen is soms moeilijker dan je denkt als je een elektrische fiets hebt. Als je een elektrische fiets hebt dan is je fiets een stuk zwaarder dan wanneer je geen elektrische fiets hebt. Je moet daarom dus goed opletten dat de fietsendrager die jij koopt ook wel het gewicht van jouw fiets kan dragen. Zeker als je met meer dan een fiets weg wilt gaan moet je opletten dat je wel de juiste drager hebt. Voor je het weet ben je je fiets kwijtgeraakt tijdens het rijden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en moeten we voorkomen.

Welk soort fietsendrager moet ik nemen?

Voordat je een nieuwe fietsendrager gaat kopen is het belangrijk dat je even goed kijkt naar welke fiets jij hebt en voor hoeveel fietsen jij de drager wilt gaan gebruiken. Niet alle fietsendragers zijn namelijk geschikt voor alle fietsen. Ook verschilt de prijs per merk vaak best veel. Echter is het kopen van een goedkopere drager niet altijd de beste optie. Het kan namelijk goed zijn dat het product van minder goede kwaliteit is en sneller kapot gaat. Dan is het misschien wel beter om te investeren in een iets duurdere die langer mee gaat.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over de blog

LinkbuildingMarketing.nl geeft jou een aantal handige tips in het dagelijks leven. Wij vinden het leuk om jou van een aantal handige tips en weetjes te voorzien. Dit doen we door op deze blog pagina regelmatig  handige en leuke tips te geven. Wij delen graag informatie…;-)