Email marketing

Email marketing met
service

Email marketing uitbesteden

Arnout_e-mailmarketing

De succesformule van email marketing

Email marketing helpt bedrijven en ondernemers bij het in contact komen met nieuwe klanten, en het bouwen van relaties met bestaande klanten. Veel bedrijven maken gebruik van email marketing en zien hier de noodzaak van in. Helaas haalt niet elk bedrijf het onderste uit de kan. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf email marketing wel optimaal inzet, helpen wij je graag. Samen kijken we naar de beste manier om jouw klanten persoonlijk te benaderen en ze tot actie aan te zetten.

Online Marketing diensten
Hier helpen wij jou mee

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek of keyword research. Eerste stap om een succesvolle SEO-strategie op te stellen!

Linkbulding strategie

Hoe doe je dat linkbuilding? Waarom is linkbuilding belangrijk? Hoe kom je aan backlinks?

Website SEO Scan

Neem de SEO score van jouw website zeer serieus. Doe het vrijblijvend met onze gratis SEO analyse.

Blog- en Mediaplaatsingen

Eigen + partnernetwerk van 2850+ Blog- & Mediaplaatsingen; Profiteer van onze bureau- en staffelkorting. Permanente plaatsingen.

Lokale SEO

Lokaal online gevonden worden. Jouw bedrijf lokaal online en meer zichtbaarheid met ons unieke netwerk aan ‘Gemeentewebsites’.

Animatie laten maken

Wat kost een animatie laten maken? Wat betekent animatie, en wat is een 2D uitleganimatie?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is het proces waarbij je hyperlinks van andere websites naar jouw eigen website verkrijgt.

Email Marketing

Premium e-mailmarketing en website personalisatie service voor het MKB. Onze email marketing manager maakt het toegankelijk voor iedere budget.
Email marketing software Email marketing software + all-in service Persoonlijke aanbod
 • Email marketing software
 • Email marketing software
 • Voor email marketing software met 1000+ contacten
 • 1000 contacten
 • 1000 contacten
 • Voor email marketing software & service met 1000+ contacten
 • Nieuwsbrieven versturen
 • Nieuwsbrieven worden verstuurd
 • Automatiseer routine handelingen
 • Routine handelingen worden geautomatiseerd
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Volledige service dus
 • Toegang tot training video’s
 • Alleen zelf teksten aanleveren!
Arnout-emailmarketing

Defenitie van email marketing uitbesteden

Het uitbesteden van email marketing komt er in onze visie op het volgende neer. Je zet samen met een betrouwbare partij een succesvolle email marketing strategie op. En je hoeft totaal niet bezig te zijn met de techniek.

We horen namelijk heel vaak van nieuwe klanten, lees een ondernemer die het zelf heeft geprobeerd. Dat ze wel wisten dat email marketing belangrijk was, maar dat ze geen idee hadden hoe het goed in te zetten.

Technisch lukte het uitsturen van een nieuwsbrief prima, maar wat moet je dan marketing whise in zo’n mail schrijven? Dit leid tot “analysis paralipsis” bij de meeste mensen waardoor er uiteindelijk niets gebeurt, en klanten je vergeten.

En dan is er het automatiseren van routine handelingen. Dit is zo een krachtig onderdeel van email marketing, maar het gebruik hiervan word vaak na een aantal (mislukte) pogingen opgegeven.

Door het uitbesteden van je email marketing voorkom je alle bovenstaande valkuilen. Je hebt namelijk een expert waar je samen een email marketing strategie mee hebt opgezet. In andere woorden, je weet wat in je emails moet komen te staan.

En omdat het een volledige email marketing service is die wij leveren betekend we ook alle techniek wegnemen. Niet meer moeilijk doen met het nieuwsbrief design dat steeds net niet goed aankomt. Of stoeien met die lastige automatische processen die nooit lijken te doen wat ze moeten.

Als je bij LinkbuildingMarketing je emailmarketing uitbesteed is het enige wat je hoeft te doen … tekst aanleveren, de rest word voor je gedaan!

Wat onze klanten zeggen

Emailmarketing Jefta Bade | Draw for Good

“Met Arnout van LinkbuildingMarketing.nl heb ik echt een A-speler in mijn team. Iemand die mee denkt en het hele stuk email marketing oppakt en naar ’the next level’ Hij is betrouwbaar, denkt slim mee in mogelijkheden en heeft innovatie werkwijzen”waardoor ik maandelijks helder inzicht hebt in wat er in het stuk ‘automations’ gebeurt.”

LinkbuildingMarketing-FruitzaamSaid Hatuina | FruitzaamGifts

LinkbuildingMarketing.nl is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt. Los van de kundigheid op dit vlak heeft Arnout ons ook geholpen met de technische aspecten. Onze klanten kunnen nu goed en op tijd geïnformeerd worden over de nieuwste en leukte cadeaus en missen niks tijdens Sinterklaas, Kerst of Valentijn. We bevelen Arnout van LinkbuildingMarketing.nl dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.”

Anglers Jules Sohier | Anglers

“LinkbuildingMarketing is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”

ProfbloggersSjoukje Bakker

Profbloggers

“Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is LinkbuildingMarketing de ideale sparringpartner voor je email marketing.”.