Sportmarketing blogs

Meer over Sportmarketing

Laatste nieuws over

sportmarketing

Fiets in termijnen betalen

door | mrt 19, 2022 | 0 Reacties

Een fiets kopen geldt tegenwoordig als een luxe aankoop. De meeste moderne fietsen, vooral mountainbikes en elektrische transportfietsen, kosten tussen de 4.000 en 10.000 euro. Zelfs als u niet alle extra toevoegingen wilt toevoegen. Een elektrische middenmotor is de duurste en belangrijkste factor bij de beslissing van het fiets model. Dus, als u meer vermogen en aanpassingen wilt, moet u extra betalen.

Een nieuwe fiets kopen met contant geld is de eenvoudigste en meest kosteneffectieve optie. Maar als u net als de meerderheid van de Europeanen bent, heeft u waarschijnlijk niet meer dan 1.000 euro op uw spaarrekening staan. Als u dus overweegt om een lening te nemen voor uw nieuwe fiets, denk dan eens aan deze uitstekende alternatieven, die het meest kosteneffectief zijn en gemakkelijk op te brengen.

Voordat u deze opties bekijkt, moet u eerst uw bank kredietscore controleren. De meeste kredietverstrekkers zullen eisen dat u een kredietscore van meer dan 600 hebt, maar als u een goede kredietscore hebt, zult u een lagere rente betalen. Vooral in het geval van elektrische transportfietsen bieden zij u zeer gemakkelijke afbetalingsplannen aan. Ik raad u aan om u te registreren bij BKR ((Bureau Krediet Registratie) voor uw kredietscore. De meeste banken accepteren deze rapporten van BKR.

Probeer daarna een van de volgende opties.

Financiering van fietsenwinkels

Een van de meest typische manieren om uw nieuwe fiets te financieren is via een fietsenwinkel. Er zijn veel fietsenwinkels in Lelystad beschikbaar die geïnteresseerd zijn in het financieren van uw Elektrische transportfietsen en andere volwassen fietsen die beschikbaar zijn.

Elektrische transportfietsen zijn duurder dan gewone fietsen, daarom bieden de meeste bedrijven er financiering voor aan. Elektrische fietsen zijn echter zeer comfortabel. Daarom geven bedrijven kortingen en betalingsmogelijkheden om de aanschaf voor particulieren gemakkelijker te maken. Vanwege hun specificaties zijn deze fietsen duur, en het vergroten van de onderdelen en specificaties kan u extra geld kosten.

Effect op het afbetalingsplan door het verhogen van elektrische middenmotor specificaties
De middenmotor van elektrische fietsen is een van de belangrijkste aspecten ervan, omdat ze in twee types zijn onderverdeeld volgens de stand van de motor. En het belangrijkste is de invloed op de kosten zoals afbetalingen plannen. Als u wat extra RPMs wilt hebben door het verbeteren van de motor functies dan kunt u uw plan ook ontwerpen.

Er zijn veel bedrijven in Lelystad die u deze faciliteiten bieden, u kunt elke fietsenwinkel in Lelystad bezoeken om informatie over hen te krijgen. Maar voordat u een beslissing neemt, moet u een aantal basisregels kennen.

Spirit fietsen

Wat is het percentage van de rentevoet?

U moet uitzoeken welk bedrijf de laagste rente biedt. Het is mogelijk om bedrijven te vinden die een rentevoet van nul hebben (meestal bieden bedrijven voor elektrische fietsen een rentevoet van nul aan).

Hoe lang moet u betalen?

Alvorens te kopen moet u nagaan of zij verborgen kosten hebben in het afbetalingsplan, of dat zij om welke reden dan ook iets extra’s in rekening brengen.

Is er een boete?

Vraag uw fietsenwinkel of ze enige vorm van boete hebben wegens te late betaling of dat ze service chargers aanbieden tijdens de garantieperiode.

Persoonlijke lening

Veel bedrijven bieden persoonlijke leningen in Nederland om uw aankoop te financieren. Dit is een geweldige optie om uw fiets te financieren. Meestal hebben ze zeer eenvoudige afbetalingsplannen.

Creditcards

Als het gaat om het financieren van een fiets aankoop, zijn creditcards de gouden standaard. Creditcards daarentegen kunnen schadelijk zijn voor grotere uitgaven als u niet oppast. Uw kredietkaart als debetkaart gebruiken is het beste, want door regelmatig rekeningen te betalen via een debetkaart kunt u genieten van de voordelen en kortingen.

De nationale gemiddelde rente op creditcards, bijvoorbeeld, is 19,24 procent. Als een fiets €5.000 kost en u betaalt hem in twee jaar af, betaalt u €253 per maand aan rente en €1.064 in totaal. Het zou €461 per maand en €537 aan rente kosten als u de aankoop in een jaar afbetaalt. Hoe langer u wacht met het afbetalen van uw creditcardtransactie, hoe duurder deze wordt.

Bovendien bieden sommige fietsenwinkels in Lelystad zeer aantrekkelijke kortingen en afbetalingsplannen aan. Zorg er dus voor dat u deze winkels in Lelystad verkent voordat u een nieuwe fiets koopt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over de blog

LinkbuildingMarketing.nl geeft jou een aantal handige tips in het dagelijks leven. Wij vinden het leuk om jou van een aantal handige tips en weetjes te voorzien. Dit doen we door op deze blog pagina regelmatig  handige en leuke tips te geven. Wij delen graag informatie…;-)