Sportmarketing blogs

Meer over Sportmarketing

Laatste nieuws over

sportmarketing

Groeien in de Marketing met deze opleiding

door | apr 15, 2022 | 0 Reacties

Heb jij ambities om door te groeien in het marketingvak of om de eerste stap te zetten naar een succesvolle marketingcarriere? Twijfel dan niet langer en ga er voor. Online marketing is in het huidige digitale tijdperk onmisbaar voor elk bedrijf of organisatie en door de razendsnelle ontwikkeling groeit de vraag naar professionals razendsnel. Functies binnen het werkveld variëren van e-commerce en digital branding tot community management en growth marketing en zijn zo divers dat er voor iedereen iets aansluit bij zijn of haar competenties. Begin jouw online marketing carrière vandaag nog en vind iets dat écht bij je past.

Online marketing in het kort

Het vakgebied draait om het kanaliseren van de waarde van een dienst, product of merk aan de markt met als doel de optimale verkoop van de betreffende diensten of producten. Het kan hierbij onder andere gaan om online werving van nieuwe klanten, advertentie strategieën creëren, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties of het imago en naamsbekendheid uitbreiden. Binnen het arbeidsveld zijn er eindeloze mogelijkheden en manieren om jouw ei kwijt te kunnen in je werk, voor zowel startende online marketeers of ervaren marktstrategie. Ongeacht hoeveel ervaring je ook hebt: een NIMA Marketing opleiding helpt jou bij het zetten van de eerste, tweede of derde stap in jouw marketing carrière.

Overweeg eens een opleiding

Momenteel groeit de vraag naar online marketeers uiterst snel, met een goede online marketing opleiding creëer je dan ook veel carrièrekansen. NIMA Marketing opleidingen biedt twaalf verschillende opleidingen, variërend van HBO praktijkopleidingen tot Post-Master Executive Programma´s en dus passend bij meerdere opleidingsniveau´s. NIMA Marketing Opleidingen kunnen gevolgd worden in een periode van één tot 24 maanden en op verscheidene leslocatie´s door het hele land. Na de afronding van een dergelijk opleidingsprogramma bij NIMA Marketing Opleidingen, ontvangt een kandidaat een diploma dat breed gewaardeerd wordt binnen het marketingvak en de deur opent tot de volgende stap in jouw carriere.

Marketing trainingen aansluitend bij jouw vakgebied

Ben je toch nog niet helemaal zeker of een volledige online marketing opleiding bij je past? Vergeet dan niet ook eens een van de 55 online marketing trainingen te overwegen. Afhankelijk van jouw huidige werk functie of eventuele toekomstige baan zijn er marketing trainingen die toepasbaar zijn in verschillende werkvelden. Denk hierbij aan trainingen in Google Ads, Google Analytics en Google Fundamentals, maar ook SEO en copywriting, online campagnes aansturen en growth hacking. Voor zowel de echte creatievelingen als de computer techneuten zijn er aansluitende trainingen om jouw arbeidsproductiviteit en online marketing kennis te optimaliseren en het meest uit jezelf te halen.

Keuzestress? Krijg advies op maat

Wil je wel groeien in het marketingvak maar weet je niet waar of hoe je moet beginnen? Wees niet bang om vragen te stellen. Er zijn enorm veel aanbieders van opleidingen in online marketing en een opleider vinden die bij jou past kan dan ook al snel een uitdaging zijn. Om te weten welke opleiding of training het beste aansluit op jouw persoonlijke studie voorkeuren, ambities en werkervaring is het een goed idee om contact op te nemen met de opleidingsaanbieders waar je geïnteresseerd in bent. Vertel wat jij zoekt en krijg een persoonlijk advies op maat, helemaal afgestemd op jouw keuzemogelijkheden en competenties, zo kan je vandaag nog beginnen met inschrijven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over de blog

LinkbuildingMarketing.nl geeft jou een aantal handige tips in het dagelijks leven. Wij vinden het leuk om jou van een aantal handige tips en weetjes te voorzien. Dit doen we door op deze blog pagina regelmatig  handige en leuke tips te geven. Wij delen graag informatie…;-)