Sportmarketing blogs

Meer over Sportmarketing

Laatste nieuws over

sportmarketing

Leuke activiteiten op een familiedag

door | jun 22, 2022 | 0 Reacties

Om familiedagen leuk te houden is het verstandig om een of meerdere activiteiten te organiseren. Wij vinden het vaak leuk om een nieuwe stad of omgeving te verkennen in combinatie met enkele lokale activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn het ontsnappen uit een escaperoom, een crazy88 of een cursus. Je kunt dit natuurlijk ook zelf organiseren door bijvoorbeeld epoxy te bestellen bij Epoxyshop.nl en hier een hele middag mee vullen.

Crazy88

Deze app is een super toffe vulling van de middag. Je krijgt 88 opdrachten en verdeelt de hele familie in verschillende teams. Opdrachten kunnen variëren met het op de foto gaan met vijf roodharigen tot een duik nemen in een lokaal park. Het team dat de meeste punten weet te verzamelen wint het spel en de daarbijbehorende prijs en eer. Je kunt kiezen uit drie spelvarianten, namelijk de ‘Original’, ‘Extreme’ en de ‘Roadrace’. Voor meer informatie over deze verschillende varianten kun je altijd de officiële website van crazy88 bekijken.

Proeverij naar keuze

Ook kunnen jullie gebruik maken van een lokale bier of wijn proeverij naar keuze. Iedereen zijn of haar rem komt natuurlijk wat losser van enkele lokaal gebrouwen biertjes of heerlijke, nieuwe wijnen. Omdat je de familie vaak maar enkele keren per jaar in zijn geheel ziet is het een aanrader om de sfeer wat te versoepelen. Houd alle ooms en tantes wel goed in de gaten, voordat je het weet mogen ze niet meer naar huis rijden…

Een weekend weg

Het is super tof om met je hele familie een weekend weg te gaan. Jullie kunnen bijvoorbeeld naar de Belgische Ardennen en daar een weekend lang vertoeven in een prachtig huis. In de Ardennen zijn er namelijk voldoende activiteiten om te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, wielrennen, kanoën of een parcours door het bos heen. Voor de personen die iets minder avontuurlijk zijn kun je altijd nog gaan wandelen of jezelf vermaken met een heerlijk flesje wijn.

Epoxy gieten

Epoxy gieten is een hele leuke activiteit om samen met je vrienden of familie te doen. Je kunt dit heel eenvoudig zelf doen, of aan een cursus deelnemen. Wees wel verstandig en doe voorafgaand van het gieten goed onderzoek naar het veilig werken met epoxy, je krijgt dit niet makkelijk van je huid af.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over de blog

LinkbuildingMarketing.nl geeft jou een aantal handige tips in het dagelijks leven. Wij vinden het leuk om jou van een aantal handige tips en weetjes te voorzien. Dit doen we door op deze blog pagina regelmatig  handige en leuke tips te geven. Wij delen graag informatie…;-)