SEO Backlinks kopen

Koop SEO Backlinks

100% uniek eigen netwerk. Echte content en IP-adressen

Als bedrijf wordt het steeds belangrijker om online aanwezig te zijn met een goede website, die gevonden wordt door (potentiële) klanten. Hierbij kan een goede linkbuilding en het kopen van SEO backlinks helpen. Uitleg hierover volgt verderop in deze tekst.

Niet alleen voor grote internationale en nationale bedrijven is er een noodzaak voor een goede website. Nee, ook lokale ondernemingen zijn hier mee gebaat. Het maakt daarbij niet uit wat de grootte van het bedrijf is. Wanneer een potentiële klant namelijk een leverancier van goederen of diensten wil benaderen, zal deze veelal eerst online informatie opzoeken. In dit tijdperk van de coronapandemie is het internet nóg belangrijker geworden. Lockdowns, beperkte openingstijden etc. hebben immers gezorgd voor een grotere online verkoop.

Online Marketing diensten
Hier helpen wij jou mee

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek of keyword research. Eerste stap om een succesvolle SEO-strategie op te stellen!

Linkbulding strategie

Hoe doe je dat linkbuilding? Waarom is linkbuilding belangrijk? Hoe kom je aan backlinks?

Website SEO Scan

Neem de SEO score van jouw website zeer serieus. Doe het vrijblijvend met onze gratis SEO analyse.

Blog- en Mediaplaatsingen

Eigen + partnernetwerk van 2850+ Blog- & Mediaplaatsingen; Profiteer van onze bureau- en staffelkorting. Permanente plaatsingen.

Lokale SEO

Lokaal online gevonden worden. Jouw bedrijf lokaal online en meer zichtbaarheid met ons unieke netwerk aan ‘Gemeentewebsites’.

Animatie laten maken

Wat kost een animatie laten maken? Wat betekent animatie, en wat is een 2D uitleganimatie?

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is het proces waarbij je hyperlinks van andere websites naar jouw eigen website verkrijgt.

Email Marketing

Premium e-mailmarketing en website personalisatie service voor het MKB. Onze email marketing manager maakt het toegankelijk voor iedere budget.

Waarom een marketing- of internetbedrijf?

Echter, met een website ben je er als bedrijf nog niet. Die kan nog zo mooi zijn, als deze niet of nauwelijks in de zoekresultaten van Google verschijnt, dan heb je er niet echt iets aan. Dat is dan ook meteen de reden om het maken van een website in handen te geven van een goed marketing- of internetbedrijf. Een dergelijk bedrijf heeft verstand van zaken en men hanteert technieken zoals SEO en backlinks die er voor zorgen dat je website wel bovenaan in de zoekresultaten terechtkomt.

Search Engine Optimization (SEO)

Wat is Search Engine Optimization (SEO) eigenlijk? SEO is een instrument dat er voor zorgt dat een bepaalde website hoog in de Google zoekresultaten komt. Dit wordt gedaan door middel van teksten die bepaalde zoekwoorden (keywords) bevatten. Deze zoekwoorden zijn de woorden die zoekers zullen gebruiken om naar een product of dienst te zoeken. Een goed Linkbuilding bureau zal precies weten hoe teksten in elkaar gezet moeten worden met een goed gebruik van deze keywords. Dat maakt misschien al duidelijk waarom voor een bedrijf de opdracht voor een website beter neergelegd kan worden bij een marketing- of internetbedrijf dan bij “een goede vriend of buurman”. Voor lokale ondernemingen kan ook lokale SEO ingezet worden. Maar niet alleen SEO is belangrijk voor een goed resultaat, even zo belangrijk of misschien nog belangrijker zijn de zogenaamde backlinks.

Wat zijn backlinks?

Ter illustratie: onderneming ‘X’ heeft een website laten maken, hoe kan deze onderneming dan bewerkstelligen dat de website hoog naar boven komt wanneer een (potentiële) klant zoekt op de producten of diensten die de onderneming levert? Eerder zijn de keywords al genoemd. Maar bij Google werkt het in feite zo dat hoe meer een link naar een website wordt aangeklikt, hoe meer deze naar boven schuift in de zoekresultaten. Je begrijpt het al: er moet dus vanuit andere websites zoveel mogelijk op de link (de zogenaamde backlink) worden geklikt die leidt naar de website van onderneming ‘X’. Bovendien: als eenmaal op een link is geklikt en een webpagina is bezocht, komt die ook opnieuw naar voren in de Google geschiedenis bij nieuwe zoekopdrachten. En dat is precies waar de backlinks om de hoek komen kijken. Het mooie is dat je deze backlinks kunt kopen, zie voor meer informatie bijvoorbeeld hier op onze website. Je zult begrijpen dat dit een sterke SEO tool is om ten eerste het aantal bezoeken op de website van onderneming ‘X’ te verhogen en ten tweede als gevolg daarvan een hogere plaats in de zoekresultaten van Google te krijgen, wat dan weer resulteert in meer bezoeken en ga zo maar door. Het is daarom de moeite waard om linkbuilding uit te besteden aan een internetbedrijf dat weet hoe dit te doen. Men kan je ook linkbuilding tips verschaffen.

Wat onze klanten zeggen

William Henry

UI/UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus congue lacus ex, nec tincidunt leo tincidunt eu. Ut in quam mauris. Proin sagittis erat enim, quis efficitur felis sollicitudin in.

John Smith

UI/UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus congue lacus ex, nec tincidunt leo tincidunt eu. Ut in quam mauris. Proin sagittis erat enim, quis efficitur felis sollicitudin in.

William Henry

UI/UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus congue lacus ex, nec tincidunt leo tincidunt eu. Ut in quam mauris. Proin sagittis erat enim, quis efficitur felis sollicitudin in.

John Smith

UI/UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus congue lacus ex, nec tincidunt leo tincidunt eu. Ut in quam mauris. Proin sagittis erat enim, quis efficitur felis sollicitudin in.

Wat maakt een website een goede website?

Zoals hierboven aangegeven, is het belangrijk dat een website goed in elkaar gezet is. Enkele kenmerken van een goede website zijn:

  • dat deze snel laadt. Een bezoeker van een website zal over het algemeen niet lang wachten wanneer een website een trage respons geeft;
  • dat de zoeker de gezochte informatie snel vindt en niet veel hoeft door te klikken naar de informatie waar hij of zij naar op zoek is;
  • dat de inhoud van de site goed en aantrekkelijk wordt gebracht;
  • dat de website ook geschikt is voor mobiele gebruikers. Het is namelijk zo dat er heden ten dage meer mobiel gesurft wordt dan op een PC. Een website die niet geschikt is voor een mobiele telefoon, is dus een gemiste kans.

 

Meten is weten

Wanneer eenmaal een website professioneel is opgezet en alle tools zijn gebruikt voor een goede vindbaarheid, zoals de genoemde zoekwoorden en het kopen van backlinks, dan zijn er diverse meetinstrumenten die allerlei informatie kunnen laten zien. Zo laten deze cijfers zien hoe vaak een website bezocht wordt en hoe lang men daar blijft. Hoe langer iemand op een website blijft, hoe groter de kans dat deze een product aanschaft of er later op terug komt. Ook kan achterhaald worden of iemand vanuit een andere website op een link heeft geklikt die naar de website leidt. Op die manier is na te gaan welke backlinks het meeste resultaat opleveren m.b.t. het doorklikken naar de website van een bedrijf. Laat je een website opzetten door een marketing- of internetbedrijf, dan heb je meteen het voordeel dat men expertise heeft met het werken met deze meetinstrumenten en kan bijschaven waar nodig. Zo heb je het meeste rendement van je website.

 

Zoekresultaten verwijderen uit Google

Andersom kan het ook gebeuren dat je juist niet wilt dat je website wordt gevonden. Misschien is deze al gepubliceerd terwijl deze niet is zoals je het voor ogen had of niet professioneel genoeg en wil je hem vervangen door een nieuwe. Of misschien is deze te vroeg gepubliceerd omdat het product wat er op staat nog niet is gelanceerd. Wat dan ook de reden mag zijn, een URL kan uit Google worden verwijderd. Ook hier kan een LinkbuildingMarketing.nl  je bij helpen.

 

Andere tips voor een goede marketing

Marketing is een combinatie van verschillende instrumenten om een bedrijf in het oog te laten springen. Een website is een van deze middelen, maar de uitstraling van een bedrijf kan ook vorm worden gegeven door het logo, de huisstijl en de wijze waarop het bedrijf zich naar de klanten presenteert. Dit zijn ook zaken waarbij een marketingbureau en soms een reclamebureau kan helpen.

 

Logo en huisstijl

Een professionele uitstraling begint met een goed logo en een passende huisstijl. Dit logo en deze huisstijl moet overal in terugkomen. D.w.z. dat bijvoorbeeld de kleuren van het logo en het lettertype van de huisstijl zowel digitaal op de website als fysiek op bijvoorbeeld brieven en drukwerk overeen moeten komen. Soms wordt er te lichtvaardig gedacht over logo en huisstijl. Dat resulteert dan in een logo van wat letters of een figuurtje en dat zou dan moeten voldoen. Of er wordt gekozen voor een lettertype dat misschien wel mooi oogt, maar lastig te lezen is. Bedenk dat de mens (dus ook jouw klant) meestal visueel gericht is. Zoekt men een product en presenteert de ene website zich professioneler en overzichterlijker dan de andere, dan valt vaak de keuze op die eerste. Alleen al een logo kan het verschil maken. Verplaats je in de gedachte van een iemand die online op zoek is naar cosmetica: wat zal deze persoon meer aanspreken? Een mooi uitgevoerde website met een mooi ontworpen kleurenlogo of een website met weinig kleur en een zwartwit logo? Misschien heeft de laatste website betere producten, maar op het eerste gezicht heeft die al verloren…

 

Marketingacties

Je kan een bedrijf ook laten opvallen door local online marketing, hieronder twee voorbeelden om dit te illustreren. Bovengenoemd cosmeticabedrijf kan zich presenteren op een modeshow en weggeefacties doen. Hier komen eerdergenoemde backlinks ook aan de orde. De modeshow heeft waarschijnlijk een website, hier kan dan voor de weggeefactie een link worden geplaatst naar jouw website. Deze actie verhoogt de naamsbekendheid en creëert gelijktijdig veelvuldiger bezoek aan de website. Zo is er voor ieder bedrijf en iedere markt wel iets te verzinnen dat aansluit.

 

Professioneel gedrag naar de klant

Een ander belangrijk punt dat nog weleens vergeten wordt, is het gedrag naar de klant. Denk aan de vaak gehoorde dooddoener: “zeg wat je doet en doe wat je zegt”. Dat is echt zo! Als je deze stelregel niet hanteert, levert het slechte reclame op. Uit onderzoek is gebleken dat slechte ervaringen negen keer vaker worden doorverteld dan goede. Eenmaal wanneer een medewerker van een bedrijf al dan niet per ongeluk schade aan de naam van dat bedrijf heeft toegebracht, dan is deze moeilijk te herstellen.

Ook moet iedereen in het bedrijf er van doordrongen zijn dat de huisstijl in alle uitingen naar relaties gebruikt moeten worden. Het komt zeer amateuristisch over als een klant meerdere malen een schrijven ontvangt van een bedrijf die de ene keer van afdeling of medewerker A anders is opgemaakt dan de andere keer van afdeling of medewerker B.

 

De moeite waard

Uit bovenstaande informatie valt te concluderen dat het de moeite waard is om een link building bureau en/of marketingbureau in de arm te nemen. Het bedrag dat hierin wordt geïnvesteerd, wordt zeker ruimschoots terugverdiend door een hogere plaats in de Google zoekresultaten, dientengevolge meer bezoeken aan de website en meer naamsbekendheid, waardoor een hogere omzet wordt gegenereerd.