Sportmarketing blogs

Meer over Sportmarketing

Laatste nieuws over

sportmarketing

Vergelijk telefoons

door | sep 15, 2021 | 0 Reacties

Wanneer je een nieuwe telefoon wilt kopen, ga je wellicht smartphones vergelijken en naar informatie over mobiele telefoon aanbiedingen zoeken op internet. Het aanbod is enorm groot en het valt niet mee om een keuze te maken. Eenmaal gekocht, blijkt misschien dat de smartphone niet voldoet aan de verwachtingen. Ofwel je had er meer van verwacht, ofwel je hebt eigenlijk teveel betaald voor features die je niet gebruikt. Wat is nu de beste manier om de keuze te matchen met je verwachtingen? Allereerst is het belangrijk voor welke doelgroep de telefoon bedoeld is. Koop je deze voor jezelf? Of voor iemand anders, bijvoorbeeld een kind of een ouder iemand?

Back-up zetten op een cloudservice

Als je de telefoon voor jezelf wilt kopen, bepaal dan eerst wat je maximaal wilt uitgeven. Ga vervolgens na wat je belangrijk vindt. Ben je iemand die veelvuldig fotografeert en wil je dat de foto’s van een goede kwaliteit zijn? Kies dan een telefoon met liefst meerdere camera’s, waarvan de hoofdcamera een behoorlijk aantal megapixels heeft. Echter, het aantal megapixels is niet altijd doorslaggevend voor de kwaliteit van de foto’s, daarom is het goed om op YouTube naar recensies te kijken voordat je de aanschaf doet. Naast de camera is voor deze doelgroep de hoeveelheid opslag ook van belang. Ben je van plan om veel op te slaan, neem dan een telefoon met minimaal 128 Gb opslag. Overigens is aan te raden om in dit geval een back-up bij een cloudservice te zetten, want je wilt je foto’s niet kwijt zijn in het geval je onverhoopt je telefoon verliest. Ook voor gebruikers die veel apps downloaden, is 128 Gb een goede aanrader.

 

Vergelijk telefoons

 

Gamen op je mobiele telefoon

Houd je van gamen? Dan is het belangrijk dat de telefoon een snelle processor heeft en daarnaast een goed display, bij voorkeur amoled, met een hoge refresh rate (120 Hz), zodat de weergave tijdens het gamen vloeiend blijft. Let verder op het werkgeheugen van de telefoon, bij eenvoudige games wordt minimaal 8 Gb aangeraden. Speel je high end games, dan moet je toch wel denken aan 16 Gb. Verder is het zaak om een goede accu te hebben. Wellicht kun je ook een powerbank bij de hand hebben, zodat je het spel niet voortijdig moet stoppen vanwege een lege batterij. Voor een kind dat nog moet leren met een smartphone om te gaan, is het in principe goed om een nieuwe telefoon aan te schaffen, zodat het kind kan leren omgaan met alle nieuwste technologieën. Het hoeft dan uiteraard niet meteen de duurste telefoon te zijn, ook in de budgetmodellen zijn veel toestellen te vinden die over heel wat features beschikken, maar niet een aanslag op je portemonnee zijn.

Vereenvoudigde software

Is de telefoon juist voor een ouder iemand? Dan zijn er telefoons op de markt die voor deze doelgroep uitermate geschikt zijn. Bijvoorbeeld de modellen van het merk Fysic. Deze hebben een vereenvoudigde software, displays met betere leesbaarheid, fysieke toetsen (niet alle modellen) en een extra belangrijke feature, namelijk de SOS-knop. In een noodsituatie kan deze knop worden ingedrukt. Er gaat dan direct een telefonische oproep naar vijf voorgeprogrammeerde nummers. Ook wordt direct de locatie van waaruit is gebeld meegestuurd, zodat de ontvanger van het telefoontje weet waar de persoon in nood zich bevindt.

De meeste online mobiele webwinkels hebben een groot assortiment smartphones en biedt op de website meestal een handige tool waarbij je aan kan geven in welke prijsklasse je een telefoon zoekt. Indien gewenst, kun je ook een aantal specificaties aanvinken. Je kunt dan het resultaat van aangeboden smartphones telefoons vergelijken met je wensen en dan is de keuze snel gemaakt. Overigens bieden sommige mobiele telefoon webshops alleen losse toestellen zonder abonnement aan. Deze zijn allen simlockvrij, zodat je de vrijheid hebt om zelf de provider te kiezen voor je prepaid simkaart of sim only abonnement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over de blog

LinkbuildingMarketing.nl geeft jou een aantal handige tips in het dagelijks leven. Wij vinden het leuk om jou van een aantal handige tips en weetjes te voorzien. Dit doen we door op deze blog pagina regelmatig  handige en leuke tips te geven. Wij delen graag informatie…;-)