Website bouwen!
Wij maken van je website je beste werknemer!

Website laten maken Nijmegen

Website laten maken in Nijmegen met het oog op resultaat ✅ Professioneel design ✅ Gericht op conversie ✅ Gebruiksvriendelijk ✅ Zoekmachine geoptimaliseerd ✅ en onwijs snel

Website laten maken in Nijmegen

Wil je een website laten maken in Nijmegen door Linkbuilding Marketing? Dan mag je rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt net zo lang wijzigingen en/of aanpassingen aangeven totdat jij/jullie 100% tevreden bent/zijn met de website. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de website zetten wij deze online!

 

Mooi en goedkoop website laten maken in Nijmegen

Als ondernemer in Nijmegen realiseer je je hoe belangrijk het is dat jouw onderneming op Internet marketing wordt gevonden. Het is nu eenmaal een feit dat het merendeel van de mensen tegenwoordig, voordat men een product of dienst aanschaft, op internet zoekt voor informatie. Is jouw bedrijf of organisatie daar niet aanwezig, dan is dat een gemiste kans.

 

Waarom een webdesign bureau inschakelen?

Het is verstandig om een website door een webdesign bureau te laten maken. Ons bureau werkt met WordPress. Iemand met enige kennis van IT is in staat om een WordPress website te maken, maar een webdesign bureau, zoals het onze, biedt meer. En juist dat “meer” is wat er voor zorgt dat de website gevonden en bekeken wordt. Want eigenlijk is het internet te vergelijken met een bak waar van alles wordt ingegooid en waar je alleen ziet wat bovenin ligt. Iemand die een Google zoekopdracht ingeeft, ziet ook alleen wat bovenaan staat, dus op de eerste pagina. Het aantal zoekresultaten is indrukwekkend. Wie bijvoorbeeld zoekt op “fotograaf Nijmegen” ziet dat er bijna twee miljoen resultaten zijn. Je zult begrijpen dat je niets aan een website hebt als deze ergens op pagina 10 in de resultaten verschijnt.
En dat is waarom het inschakelen van een webdesign bureau een goede zet is bij het maken van een website. Behalve kennis van webdevelopment, wat inhoudt: het maken van een grafisch mooi ogende website die door gebruikers als gebruiksvriendelijk wordt ervaren, programmeren en webservers beheren, gebruiken zij namelijk ook tools die er voor zorgen dat deze nieuwe website gevonden wordt. Deze tools zijn voornamelijk SEO en linkbuilding.

Search Engine Optimization

De term SEO staat voor Search Engine Optimization. Als wij een WordPress website maken, dan zorgen wij dat deze dusdanig in elkaar wordt gezet dat deze wordt gevonden. SEO houdt o.a. in dat er keywords gebruikt worden die overeenkomen met gebruikte woorden bij zoekopdrachten. Daarnaast zorgen wij voor plaatsing van teksten op het internet die er indirect voor zorgen dat mensen bij het lezen van die teksten zoekopdrachten ingeven die naar bepaalde websites leiden (zoals die van jouw bedrijf). We kunnen meten hoe vaak mensen op een bepaalde website klikken, waar ze vandaan komen (welke andere website) en hoe lang ze op de website blijven. Met deze data kunnen we bijsturen. Deze SEO kunnen we lokaal toepassen. D.w.z. dat lokale zoekopdrachten in Nijmegen erin resulteren dat websites van Nijmeegse bedrijven in de zoekresultaten komen.

Linkbuilding

Linkbuilding is een andere door ons ingezette zeer belangrijke tool. Dit is een van de moeilijkste takken van sport voor webdesigners. Linkbuilding wil zeggen dat er links naar de gewenste website op het internet worden geplaatst. Deze moeten van kwaliteit zijn om de volgende reden: niet alleen het aantal binnenkomende links, maar vooral ook de kwaliteit hiervan is hedendaags een enorm belangrijke factor in de organische zoekresultaten. Echter, dit gaat alleen op als de link van een website komt die door Google als vertrouwd wordt gezien. Door SEO bureua’s wordt er heel vaak gekeken naar diverse (zoals dit in vakjargon genoemd word) ‘SEO metrics‘  as ‘domain authority’, ’trust flow en/of ‘domain rating’. Is dat niet het geval, dan kan dit zelfs een nadelige invloed hebben. Kwantiteit gaat hier dus niet boven kwaliteit. Het is daarom goed, en zeker ook verstandig, om linkbuilding aan een webdesign bureau die zeker ook SEO kennis heeft, uit te besteden.

Expertise

Kortom: een website die geplaatst wordt zonder gebruik van bovengenoemde tools heeft in feite geen enkele toegevoegde waarde.
Wilt u weten wat wij met onze expertise voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon weten waarom wij deze redenering hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Dimitri – Dutch Bike Fit

TSO heeft onze website naar tevredenheid gemaakt en we besteden ook de SEO werkzaamheden aan ze uit. Erg tevreden!

Alex – TKS

Voor onze rebranding hadden wij op korte termijn een nieuwe website nodig. Het was krap, maar het is gelukt. Bedankt voor de onvoorwaardelijk inzet!

Melanie – Kult & Ace

Wij waren op zoek naar een goede partij die voor onze klanten zoals PUMA een prachtige website neer konden zetten, inclusief inlogsysteem, forum en video’s. Geen 9-5 mentaliteit maar bouwen!